Comfort Standard

42.50 EUR

Personalizare covor

Este un covoraș din cauciuc durabil, care oferă o tracțiune excelentă și ameliorarea oboselii mușchilor și articulațiilor în același timp. Construcția interioară căptușită promovează proprietăți excelente anti-oboseală, iar textura suprafeței și marginile cu profil redus oferă o aderență mai bună și un risc redus de alunecare sau accidentare la locul de muncă.

Pe lângă modelul standard, modelul „Safety” este proiectat pentru a evidenția pericolele potențiale acolo unde este plasat covorașul. Marginile galbene strălucitoare atrag atenția ochilor și sporesc gradul de conștientizare a zonelor periculoase din cadrul locului de muncă industrial.

COMFORT STANDARD


Stații de lucru și contoare industriale

Oriunde personalul stă pe perioade lungi în picioare.

Dimensiuni: 60x85 cm, 85x150 cm, 85x285 cm


Fișa tehnică

Tip covor: trafic intens

Curătare: jet de apă, spălabil la temperatura maximă de 60

Compoziție: Cauciuc nitril, 100%.

Grosime cauciuc: 3,60 mm

Spumă suport: Spumă nitril 100%.

Grosime spumă: 11,5 mm

Înălţime totală covor: 15 mm

Greutate totală covor: 7,18 kg/m2.

Rezistență la temperatură: -20 - 70.

Garanție: 2 ani covor. Durată de viață 5-6 ani.

Este un covoraș din cauciuc durabil, care oferă o tracțiune excelentă și ameliorarea oboselii mușchilor și articulațiilor în același timp. Construcția interioară căptușită promovează proprietăți excelente anti-oboseală, iar textura suprafeței și marginile cu profil redus oferă o aderență mai bună și un risc redus de alunecare sau accidentare la locul de muncă.Pe lângă modelul standard, modelul „Safety” este proiectat pentru a evidenția pericolele potențiale acolo unde este plasat covorașul. Marginile galbene strălucitoare atrag atenția ochilor și sporesc gradul de conștientizare a zonelor periculoase din cadrul locului de muncă industrial.COMFORT STANDARD Stații de lucru și contoare industrialeOriunde personalul stă pe perioade lungi în picioare.Dimensiuni: 60x85 cm, 85x150 cm, 85x285 cmFișa tehnică Tip covor: trafic intens Curătare: jet de apă, spălabil la temperatura maximă de 60℃Compoziție: Cauciuc nitril, 100%.Grosime cauciuc: 3,60 mmSpumă suport: Spumă nitril 100%.Grosime spumă: 11,5 mmÎnălţime totală covor: 15 mmGreutate totală covor: 7,18 kg/m2.Rezistență la temperatură: -20℃ - 70℃.Garanție: 2 ani covor. Durată de viață 5-6 ani.


LONG RIDE ROLL e-mail:comenzi@covorpersonalizat.ro Telefon 0722-864343


Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: EUR
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Change currency