Covoare acoperire cabluri - Suprafață cauciucată

29.40 EUR

Personalizare covor


Grăbește-te! A rămas numai 1 produs în stoc.
Categorii: Covoare industriale

O investiție utilă în siguranța ta!

Cablurile și firele slăbite în birouri și locurile de producție reprezintă un pericol pentru siguranță. Covorul a fost dezvoltat pentru a ajuta la prevenirea unui astfel de pericol și pentru a reduce deplasările și căderile.

Este ușor de amplasat peste cabluri libere, deoarece locașul special dezvoltat de pe partea inferioară a covorașului ține toate firele și cablurile la loc. În plus, marginile atrăgătoare, cu vizibilitate ridicată, evidențiază pericolul potențial și oferă un avertisment vizual pentru personal și vizitatori.

 

COVOR ACOPERIRE CABLURI

Amplasare în interior, oriunde sunt prezentate cabluri sau fire libere.

 

Dimensiune 40 x 120 cm

 

Curătare: recomandat mentenanţă profesională.

Fire: Poliamidă 6.6, High Twist Neylon

Densitate fire: 600 g/m2

Substrat: Cauciuc nitril 100% neted cu gropițe anialunecare

Lățime bordură cauciuc: 30 mm

Grosime substrat cauciuc: 2.80 mm

Înălţime fire covor: apr. 10 mm

Înălţime totală covor: apr. 13 mm

Reţinere praf: 800 g/m2

Reținetre apă: 3-4 litrii/m2

Greutatea totală covor: 3,95 kg/m2

Toleranțe de producție +/-5%.

Garanție: 2 ani covor – în condiții de spălare profesională. Durată de viață 2-3 ani.

O investiție utilă în siguranța ta! Cablurile și firele slăbite în birouri și locurile de producție reprezintă un pericol pentru siguranță. Covorul a fost dezvoltat pentru a ajuta la prevenirea unui astfel de pericol și pentru a reduce deplasările și căderile. Este ușor de amplasat peste cabluri libere, deoarece locașul special dezvoltat de pe partea inferioară a covorașului ține toate firele și cablurile la loc. În plus, marginile atrăgătoare, cu vizibilitate ridicată, evidențiază pericolul potențial și oferă un avertisment vizual pentru personal și vizitatori.   COVOR ACOPERIRE CABLURI Amplasare în interior, oriunde sunt prezentate cabluri sau fire libere.   Dimensiune 40 x 120 cm   Curătare: recomandat mentenanţă profesională. Fire: Poliamidă 6.6, High Twist Neylon Densitate fire: 600 g/m2 Substrat: Cauciuc nitril 100% neted cu gropițe anialunecare Lățime bordură cauciuc: 30 mm Grosime substrat cauciuc: 2.80 mm Înălţime fire covor: apr. 10 mm Înălţime totală covor: apr. 13 mm Reţinere praf: 800 g/m2 Reținetre apă: 3-4 litrii/m2 Greutatea totală covor: 3,95 kg/m2 Toleranțe de producție +/-5%. Garanție: 2 ani covor – în condiții de spălare profesională. Durată de viață 2-3 ani.


LONG RIDE ROLL e-mail:comenzi@covorpersonalizat.ro Telefon 0722-864343


Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: EUR
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Change currency