Covor de intrare Absorb+

24.38 EUR

Personalizare covor
Categorii: Covoare intrare

Fabricat din 50% nailon reciclat

Absorb+ este un covor super absorbant și foarte durabil, ecologic, care este perfect pentru a fi utilizat în intrările publice aglomerate și zonele cu trafic intens.

Acest covor de intrare profesional, funcțional, care a fost proiectat pentru a-și reduce impactul asupra mediului. Folosind fire Renycle™ 50 (50% nailon reciclat), economisește energie, reduce emisiile de CO2, consumul de apă și deșeurile în timpul producției. Absorb+ se usucă cu 37% mai repede decât un covoraș din bumbac, economisind mai multă energie, timp și bani în timpul ciclurilor de spălare.

Fabricat din 50% nailon reciclat Absorb+ este un covor super absorbant și foarte durabil, ecologic, care este perfect pentru a fi utilizat în intrările publice aglomerate și zonele cu trafic intens. Acest covor de intrare profesional, funcțional, care a fost proiectat pentru a-și reduce impactul asupra mediului. Folosind fire Renycle™ 50 (50% nailon reciclat), economisește energie, reduce emisiile de CO2, consumul de apă și deșeurile în timpul producției. Absorb+ se usucă cu 37% mai repede decât un covoraș din bumbac, economisind mai multă energie, timp și bani în timpul ciclurilor de spălare.


LONG RIDE ROLL e-mail:comenzi@covorpersonalizat.ro Telefon 0722-864343


Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: EUR
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Change currency