Covor pentru spații cu umezeală excesivă Maro

22.50 EUR

Personalizare covor
Categorii: Covoare intrare

Conceput pentru a îndepărta murdăria, mizeria și apa de pe pantofii, atât pentru interior, cât și pentru exterior!

Bordul de izolație poate conține până la 4,5 litri de apă pe metru pătrat, iar designul gofrat în relief curăță murdăria de pe tălpile pantofilor și garantează o rezistență excelentă la alunecare. Suprafața este 100% polipropilenă și, prin urmare, rezistentă la decolorare și putrezire. Greutatea suplimentară a covorașului înseamnă, de asemenea, că va rămâne stabil chiar și în condiții exterioare cu vânt.

Suportul covorașului este 100% cauciuc, asigurându-se că covorașul este plat și în siguranță pe podea, este mai rezistent la alunecare, plus marginile de cauciuc nu se ondulează din cauza vremii reci. Bordura de rampă al covorașului reduce pericolul de poticnire, iar flexibilitatea cauciucului asigură că marginile nu se vor rupe. Acest lucru are ca rezultat o durabilitate ridicată și vă oferă performanță și aspect de durată.

COVOARE INTRARE PENTRU UMEZEALĂ EXCESIVĂ

Tip covor: interior, trafic intens.

Curătare: Aspirare, spălătorie covoare, curățare cu aburi.

Fire: 100% Polipropilenă

Densitate fire: 800-900 g/m2

Substrat: cauciuc nitril 100% neted cu crampoane antialunecare

Lățime bordură cauciuc: 20 mm

Grosime substrat cauciuc: 1,80 mm

Înălţime fire covor: apr. 5 mm

Înălţime totală covor: apr. 7 mm

Reţinere praf: 1000 g/m2

Reținere apă: 4-5 litrii/m2

Greutate totală covor: 3,20 kg/m2

Toleranțe de producție +/-5%.

Conceput pentru a îndepărta murdăria, mizeria și apa de pe pantofii, atât pentru interior, cât și pentru exterior! Bordul de izolație poate conține până la 4,5 litri de apă pe metru pătrat, iar designul gofrat în relief curăță murdăria de pe tălpile pantofilor și garantează o rezistență excelentă la alunecare. Suprafața este 100% polipropilenă și, prin urmare, rezistentă la decolorare și putrezire. Greutatea suplimentară a covorașului înseamnă, de asemenea, că va rămâne stabil chiar și în condiții exterioare cu vânt. Suportul covorașului este 100% cauciuc, asigurându-se că covorașul este plat și în siguranță pe podea, este mai rezistent la alunecare, plus marginile de cauciuc nu se ondulează din cauza vremii reci. Bordura de rampă al covorașului reduce pericolul de poticnire, iar flexibilitatea cauciucului asigură că marginile nu se vor rupe. Acest lucru are ca rezultat o durabilitate ridicată și vă oferă performanță și aspect de durată. COVOARE INTRARE PENTRU UMEZEALĂ EXCESIVĂ Tip covor: interior, trafic intens. Curătare: Aspirare, spălătorie covoare, curățare cu aburi. Fire: 100% Polipropilenă Densitate fire: 800-900 g/m2 Substrat: cauciuc nitril 100% neted cu crampoane antialunecare Lățime bordură cauciuc: 20 mm Grosime substrat cauciuc: 1,80 mm Înălţime fire covor: apr. 5 mm Înălţime totală covor: apr. 7 mm Reţinere praf: 1000 g/m2 Reținere apă: 4-5 litrii/m2 Greutate totală covor: 3,20 kg/m2 Toleranțe de producție +/-5%.


LONG RIDE ROLL e-mail:comenzi@covorpersonalizat.ro Telefon 0722-864343


Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: EUR
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Change currency