Covoraș din cauciuc conceput exclusiv pentru bucătărie și bar - TIP III

30.30 EUR

Personalizare covor
Categorii: Covoare cauciuc

Covoraș din cauciuc conceput exclusiv pentru bucătăria și barul profesional!

Caracteristicile antimicrobiene anorganice sunt încorporate pentru a inhiba creșterea bacteriilor, cum ar fi E-coli și Staphylococcus Aureus.

Are o construcție elastică din cauciuc nitril care ușurează oboseala muncii de lungă durată în bucătărie sau în spatele barului și, de asemenea, ajută la prevenirea spargerii la impact. O suprafață texturată oferă o bază sigură, iar găurile special plasate contribuie la drenaj și curățenie. Uleiurile și grăsimea nu vor distruge construcția totală din cauciuc nitrilic. Are borduri cu profil redus pentru a facilita traficul cu cărucioarele. Greutatea redusă permite manevrarea și curățarea ușoară.

COVOR CAUCIUC TIP 3

Utilizare: bucătării, bar, zone umede, spații interior, exterior

Dimensiuni 60 x 86 cm, 85 x 143 cm.

Fișa tehnică

Tip covor: trafic intens

Curătare: jet de apă, temperatura maximă 60

Compoziție: cauciuc nitril 100%, rezistent la alunecare și abraziune, potrivit pentru încălzirea în pardoseală

Înălţime totală covor: 8 mm

Bordură cauciuc: 20 mm

Greutate totală covor: 4,33 kg/m2

Toleranțe de producție +/-5%.

Posibilitate de conectare.

Garanție: 2 ani covor – în condiții de spălare profesională. Durată de viață 5-6 ani.

Covoraș din cauciuc conceput exclusiv pentru bucătăria și barul profesional! Caracteristicile antimicrobiene anorganice sunt încorporate pentru a inhiba creșterea bacteriilor, cum ar fi E-coli și Staphylococcus Aureus. Are o construcție elastică din cauciuc nitril care ușurează oboseala muncii de lungă durată în bucătărie sau în spatele barului și, de asemenea, ajută la prevenirea spargerii la impact. O suprafață texturată oferă o bază sigură, iar găurile special plasate contribuie la drenaj și curățenie. Uleiurile și grăsimea nu vor distruge construcția totală din cauciuc nitrilic. Are borduri cu profil redus pentru a facilita traficul cu cărucioarele. Greutatea redusă permite manevrarea și curățarea ușoară. COVOR CAUCIUC TIP 3 Utilizare: bucătării, bar, zone umede, spații interior, exterior Dimensiuni 60 x 86 cm, 85 x 143 cm. Fișa tehnică Tip covor: trafic intens Curătare: jet de apă, temperatura maximă 60℃ Compoziție: cauciuc nitril 100%, rezistent la alunecare și abraziune, potrivit pentru încălzirea în pardoseală Înălţime totală covor: 8 mm Bordură cauciuc: 20 mm Greutate totală covor: 4,33 kg/m2 Toleranțe de producție +/-5%. Posibilitate de conectare. Garanție: 2 ani covor – în condiții de spălare profesională. Durată de viață 5-6 ani.


LONG RIDE ROLL e-mail:comenzi@covorpersonalizat.ro Telefon 0722-864343


Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: EUR
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Change currency