Covoraș multifuncțional, rezistent la uzură 100% cauciuc - TIP I (model Nervuri)

27.20 EUR

Personalizare covor
Categorii: Covoare cauciuc

Covoraș multifuncțional, rezistent la uzură, 100% cauciuc.

Pe lângă utilizările în aer liber, funcționează extraordinar de bine în zonele umede, vestiare, bucătării, în fața mașinilor de băuturi sau în zonele de producție. Cu varietatea sa de caracteristici, cum ar fi rezistența la grăsimi, ulei și solvenți, rezistență la căldură și frig și o robustețe extremă, nu veți dori să rămâneți fără acest covor. Acest covoraș 100% cauciuc este perfect plat datorită greutății și flexibilității sale. Disponibil în două modele de suprafață diferite, în funcție de dimensiune.

Fie ca dispozitiv de captare a murdăriei, un covoraș special pentru zonele umede sau un covoraș la locul de muncă pentru a sta în picioare fără oboseală, veți fi întotdeauna bine servit.

Tip nervuri

Dimensiuni 75 x 85 cm, 85 x 150 cm, 85 x 300 cm

 

Fișa tehnică

Tip covor: trafic intens

Curătare: jet de apă, temperatura maximă 60

Compoziție: cauciuc nitril 100%, rezistent la alunecare și abraziune, potrivit pentru încălzirea în pardoseală

Înălţime totală covor: 5,50 mm

Bordură cauciuc: 20 mm

Greutate totală covor: 4,20 kg/m2

Toleranțe de producție +/-5%.

Garanție: 2 ani covor – în condiții de spălare profesională. Durată de viață 5-6 ani.

Covoraș multifuncțional, rezistent la uzură, 100% cauciuc. Pe lângă utilizările în aer liber, funcționează extraordinar de bine în zonele umede, vestiare, bucătării, în fața mașinilor de băuturi sau în zonele de producție. Cu varietatea sa de caracteristici, cum ar fi rezistența la grăsimi, ulei și solvenți, rezistență la căldură și frig și o robustețe extremă, nu veți dori să rămâneți fără acest covor. Acest covoraș 100% cauciuc este perfect plat datorită greutății și flexibilității sale. Disponibil în două modele de suprafață diferite, în funcție de dimensiune. Fie ca dispozitiv de captare a murdăriei, un covoraș special pentru zonele umede sau un covoraș la locul de muncă pentru a sta în picioare fără oboseală, veți fi întotdeauna bine servit. Tip nervuri Dimensiuni 75 x 85 cm, 85 x 150 cm, 85 x 300 cm   Fișa tehnică Tip covor: trafic intens Curătare: jet de apă, temperatura maximă 60℃ Compoziție: cauciuc nitril 100%, rezistent la alunecare și abraziune, potrivit pentru încălzirea în pardoseală Înălţime totală covor: 5,50 mm Bordură cauciuc: 20 mm Greutate totală covor: 4,20 kg/m2 Toleranțe de producție +/-5%. Garanție: 2 ani covor – în condiții de spălare profesională. Durată de viață 5-6 ani.


LONG RIDE ROLL e-mail:comenzi@covorpersonalizat.ro Telefon 0722-864343


Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: EUR
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Change currency