Safe Foam

21.00 EUR

Personalizare covor

Perioadele lungi de stat la locul de muncă pot duce la probleme de spate, precum și la probleme la picioare și picioare. Acest lucru poate crea tensiune, rigiditate, inflamație și chiar vene varicoase. Rezultatul este timpul pierdut din cauza bolii și productivitatea scăzută din cauza oboselii și disconfortului.

O contribuție utilă la siguranța la locul de muncă și bunăstarea angajaților este dotarea stațiilor de lucru cu covorașe speciale anti-oboseală.

Covorașul Safe Foam este o modalitate simplă și eficientă de a oferi ușurare angajaților care sunt supuși oboselii cauzate de statul în picioare pentru perioade lungi de timp.

SAFE FOAM

Stații de lucru și contoare industriale

Oriunde personalul stă pe perioade lungi în picioare.

Dimensiuni: 45x70 cm, 70x135 cm

Fișa tehnică

Spumă nitril 100%.

Grosime spumă: 11,5 mm

Înălţime totală covor: 20 mm

Greutate totală covor: 3 kg/m2.

Rezistență la temperatură: -20 - 70.

Garanție: 2 ani covor. Durată de viață 5-6 ani.

Perioadele lungi de stat la locul de muncă pot duce la probleme de spate, precum și la probleme la picioare și picioare. Acest lucru poate crea tensiune, rigiditate, inflamație și chiar vene varicoase. Rezultatul este timpul pierdut din cauza bolii și productivitatea scăzută din cauza oboselii și disconfortului.O contribuție utilă la siguranța la locul de muncă și bunăstarea angajaților este dotarea stațiilor de lucru cu covorașe speciale anti-oboseală.Covorașul Safe Foam este o modalitate simplă și eficientă de a oferi ușurare angajaților care sunt supuși oboselii cauzate de statul în picioare pentru perioade lungi de timp.SAFE FOAMStații de lucru și contoare industrialeOriunde personalul stă pe perioade lungi în picioare.Dimensiuni: 45x70 cm, 70x135 cmFișa tehnică Spumă nitril 100%.Grosime spumă: 11,5 mmÎnălţime totală covor: 20 mmGreutate totală covor: 3 kg/m2.Rezistență la temperatură: -20℃ - 70℃.Garanție: 2 ani covor. Durată de viață 5-6 ani.


LONG RIDE ROLL e-mail:comenzi@covorpersonalizat.ro Telefon 0722-864343


Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: EUR
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Change currency